AMG pregateste un supercar cu motor V12

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 18-09-2015

mercedes-amg-logo-w850

Ultima creatie a celor de la AMG este o sportiva de exceptie ce aduce cateva imbunatatiri unei retete consacrate, insa divia sport a celor de la Mercedes are planuri si mai mari.

Oricat de eficiente ar fi motoarele moderne si oricate turbocompresoare ar avea, o configuratie „nobila” cum ar fi un V12 nu poate fi inlocuita cu nimic. Pur si simplu nu conteaza ca puterea este aceeasi sau ca masina este mai usoara, daca motorul are mai putin de opt cilindri, din pacate insa multi constructori de supercar-uri nu au tinut cont de acest lucru cand au dat viata ultimelor creatii.

AMG isi propune sa corecteze acest lucru, conform Autocar pe plaseta fiind un model super-sport ce va avea sub capota un motor V12. Asta nu insemna ca vom avea un model „old-school”, este vorba de AMG totusi, asadar pe lanaga acest propulsor isi va face loc si unul electric.

Este prea devreme pentru a ne pronunta cu privire la specificatii, insa daca acest model va primi unda verde, cu siguranta va fi cel mai performat AMG de pana acum.

Share