Asa arata BMW Seria 1 Sedan, destinat exclusiv pietei din China

Share
| Scris de: Vlad Luca | 06-03-2017

Lansarea oficiala a noului BMW Seria 1 Sedan nu a avut loc inca, insa primele imagini au fost facute publice deja. In vizor se afla, deocamdata, doar piata chineza, pentru ca doar aici poate avea succes o berlina compacta premium, insa BMW ar face bine sa se mai gandeasca.

Cu dimensiuni cat se poate de „europene”, 4.456 mm lungime, Seria 1 Sedan este oferit de catre BMW Brilliance Automotive Ltd pasionatilor de automobile ce pot indeplini mai multe sarcini fara a renunta la caracterul sortiv, accentual de capota lunga a motorului si ampatamentul generos.

Habitaclul pastreaza liniile specifice marcii, dar adopta un design diferit de cel al versiunii cu cinci usi, ce se remarca in special in zona partii superioare a plansei de bord si a consolei centrale.

Pentru modelul de intare in gama, 118i, este propus propulsorul de 1,5 litri in trei cilindri ce dezvolta 136 CP si 220 Nm, capabil sa imprime masinii 100 km/h in 9,4 secunde, prin intermediul unei cutii de viteze automate cu sase trepte. Versiunile superioare, 120i si 125i, au sub capota acelasi motor de doi litri in patru cilindri, care furnizeaza 192 CP/280 Nm, respectiv 231 CP/ 350 Nm. In ambele cazuri transmisia este asigurata tot de o cutie de viteze automata, dar cu opt trepte, iar viteza de 100 km/h va fi atinsa dupa 7,5 secunde pentru modelul de mijloc si 6,8 secunde pentru cel mai puternic.

Clientii pot opta pentru toata gama de accesorii BMW destinate imbunatatirii confortului sau a sigurantei in trafic, la care se adauga un sistem de ventilatie proiectat special pentru aceasta piata, ce poate filtra eficient poluarea din marile metropole.

Share