Au aparut primele imagini cu noul Citroën C5 Aircross

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 14-04-2017

Citroen a programat lansarea oficiala a noului C5 Aircross pentru Salonul Auto de la Shanghai, insa cateva imagini au aparut deja pe net, dandu-ne posibilitatea sa ne facem o idee generala.

Fotografiile ne confirma faptul ca desigul este influentat puternic de catre conceptul Aircross, iar celebrele protectii din plastic pentru portiere se vor regasi si pe modelul de serie.

Fiind practic un C3 maimare, C5 Aircross va beneficia de o trctiune fata pentru modelele de la baza gamei si cele de mijloc, dar nu este exclus ca versiunile mai bine dotata, in special pentru versiunea hibrid, sa beneficiere de tractiune integrala, fi ea si optionala.

Imaginile din interior dezvaluie o ambiata high-tech ce va avea cu siguranta succes la public, ar forma schimbatorului de viteze ne indica faptul ca vom vedea si o cutie de viteze automata.

Pentru detaliile tehnice va trebui sa mai asteptam pana saptamana viitoare, cand Salonul Auto de la Shanghai isi va descide portile. Productia va demara spre sfarsitul acestui an, iar primele livrari in Europa se for face in primele luni din 2018.

Share