Stiri

BMW improspateaza gama lui Seria 6 cu noul M Sport Limited Edition

; ; ; ; ; ;
Share

BMW a lansat o editie limitata disponibila in toata gama modelului Seria 6. Cu scopul de a improspata modelul Seria 6 pana la aparitia noii generatii, BMW a decis sa ridice nivelul de dotari si sa implementeze unele noutati intr-o editie care va purta numele M Sport si va fi disponibila pentru toate variantele de caroserie (Coupe, Convertible, Gran Coupe) si toate motorizarile din gama.

Toate modelele Seria 6 M Sport Limited Edition vin la pachet cu o transmisie automata etajata in 8 rapoarte, un exterior vopsit in nuanta Sonic Speed Blue si cu jante de 20 inch din aliaj usor cu design bicolor.

Pentru a condimenta lucrurile, BMW a ales carcase de oglinzi din fibra de carbon, sau o tapiterie din piele maro disponibila de la BMW Individual. Tema fibrei de carbon continua la interior unde o serie de accente precum si manerul schimbatorului apeleaza la acest material.

Marca bavareza anunta ca va incepe sa ia comenzi pentru aceste modele incepand de luna viitoare, insa nu a preciza inca pretul la care masinile vor fi disponibile.

Share

Leave a Reply

2 × 4 =