BMW Seria 1 sedan, doar pentru China

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 22-11-2016

bmw-serie-1-sedan-3

BMW a prezentat la Salonul Auto de la Guangzhou, China, noul Seria 1 sedan, model construit exclusiv pentru piata chineza. Odata cu aceasta premiera, BMW mai marcheaza inca una, BMW Seria 1 sedan fiind cea mai mica masina pe care bavarezii au construit-o.

Scopul celor de la BMW este sa inveasca capital de imagine si sa atraga clientii tineri de pe piata acestei tari asiatice. Din punct de vedere estetic, modelul imparte elementele stilistice cu Seria 2, in special in partea din fata, unde grila dubla si blocurile optice sunt desprinse din acelasi film. Capota lunga si posteriorul scurt dau noului sedan identitatea tinereasca de care avea nevoie.

La interior, modelul dispune de un display de 8,8 inch care dispune de sistemul BMW iDrive. Nu lipseste din peisaj clima bi-zona, insertiile din piele sau head-up display-ul. Din punct de vedere tehnic, modelul a fost dezvoltat pe platforma UKL si imparte o serie de componente cu BMW X1 sau Mini Cooper.

Gama de motorizari include motorul de 136 cai putere, propulsorul turbo 1.5 pentru versiunea 118i, motorul 2.0 turbo cu 192 cai putere pentru 120i, sau 231 cai putere pentru versiunea 125i. Noul sedan BMW va intra pe piata chineza in a doua jumatate a anului viitor.

bmw-serie-1-sedan-1 bmw-serie-1-sedan-2 bmw-serie-1-sedan

Share