Stiri

Bridgestone prezinta trei noutati la Salonul Auto de la Paris

Share

bridgestone

Cea mai mare companie de anvelope si produse din cauciuc din lume se intoarce la Paris cu o serie de inovatii si ii invita pe toti participantii sa le experimenteze.

Standul de 360m² pune sub lumina reflectoarelor cele mai noi inovatii Bridgestone si Firestone din Europa. Acestea includ 4 modele noi de anvelope, 3 dintre acestea facandu-si debutul la salonul auto, cea mai importanta expozitie in materie de tehnologie pentru siguranta rutiera. La stand au fost gandite si cateva experiente memorabile.

Noi anvelope Bridgestone

Vedeta standului este noul Bridgestone DriveGuard: anvelopa care te duce la destinatie, indiferent de situatie.

Bridgestone Dueler A/T 001 este expus pentru prima data la Paris: noul erou pentru toate suprafetele, anvelopa all-season ce le ofera soferilor tractiune puternica pentru off-road, dar care nu ii va dezamagi pe nici asfalt.

In plus, Bridgestone va dezvalui noua tehnologie Contact Area Information Sensing (CAIS), dezvoltata pentru o anvelopa de iarna Blizzak LM001. CAIS avertizeaza cu privire la conditiile suprafetelor de drum si ilustreza cum Bridgestone nu promoveaza doar dezvoltarea tehnologica pentru anvelope, ci si pentru toate sistemele de siguranta rutiera.

De neratat la stand este si noul Aston Martin DB11 cu anvelope sport de 20” Potenza S007. Bridgestone a fost numit recent furnizorul exclusiv de anvelope pentru DB11.

Firestone Roadhawk: anvelopa de lunga durata, proiectata pentru soferii de zi cu zi ce ofera rezistenta si siguranta pe care si-o doresc, indiferent de conditii -include eticheta UE de asigurare a gradului A pentru aderenta la suprafete umede.

Nu in cele din urma, Firestone Vanhawk 2 pentru autoutilitare comerciale isi face prima aparitie la Paris. Mentine performantele durabile si robuste care au castigat atât de multi fani ai versiunii originale Vanhawk, dar adauga chiar si o mai buna aderenta si economie de combustibili.

Share

Leave a Reply

twenty + eight =