Bugatti a primit premiu pentru cel mai bun stand la Geneva

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 20-03-2017

Bugatti a primit premiu pentru cel mai atractiv stand la Salonul Auto de la Geneva. Cea de a 87-a editie a Salonului Auto de la Geneva si-a inchis ieri, pe 19 martie, portile si pentru publicul larg, nu inainte ca un ultim premiu sa fie inmanat.

Premiul special primit de Bugatti a cautat cel mai bun design de stand dintre toti expozantii, iar organizatorii au ales pentru „eficenta designului intr-o mica zona de expozitie, calitatea executiei standului, in special atentia pentru detalii”.

Bugatti a expus un singur model la Geneva – noul Chiron -, lucru absolut suficient pentru a atrage valuri de vizitatori in jurul micului sau stand.

Geneva International Motor Show : Creativity Award

[CREATIVITY AWARD] Congratulations to Bugatti who just won the 14th #CreativityAward! Every year, this award honors the best booth of the Motorshow #GimsSwiss ——————[CREATIVITY AWARD] Félicitations à @Bugatti qui vient de remporter le 14ème Creativity Award! Ce prix élit chaque année le meilleur stand du Salon de l'auto #GimsSwiss #Bugatti——————[CREATIVITY AWARD] Der Gewinner des diesjährigen Creativity Award heisst Bugatti, wir gratulieren zum schönsten Stand der 87. Geneva International Motor Show !

Posted by Geneva International Motor Show on 16 Martie 2017

Share