Caravana Renault, prezenta in 12 universitati din Romania

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 09-12-2016

scoala_de__vara_studenti_masteranzi_5

2.200 de studenti si masteranzi, 20 de specialisti ai Grupului Renault Romania, 38 de asociatii studentesti, 83 de profesori, 12 universitati, 4 vehicule Dacia si Renault, 4 saptamani, 12.000 de km, sunt ingredientele care descriu bilantul si succesul caravanei “Drive YourCareer@Renault”.

Caravana Renault este un eveniment organizat in premiera,  in perioada 17 octombrie – 17 noiembrie. Specialistii din diverse activitati ale grupului, alaturi de reprezentantii echipei de Resurse Umane, i-au invitat pe studentii si masteranzii de la facultati cu profil tehnic, sa descopere lumea Renault.

In decurs de o luna, caravana „Drive YourCareer@Renault” a reusit sa ajunga la 2.200 de studenti și masteranzi, de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau, Universitatea Dunarea de Jos din Galati, Universitatea Ovidius Constanta, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, Universitatea Tehnica din Timisoara, Universitatea din Craiova, Universitatea Valahia Targoviste, Universitatea Transilvania din Brasov si Universitatea din Pitesti.

«Ne-am propus ca prin aceasta caravana, sa intalnim fata in fata, la ei acasa, studentii si masteranzii pasionati de industria auto. Le-am povestit despre ceea ce se intampla in lumea Renault si despre oportunitatile pe care le au in compania noastra. Le-am aratat si produsele noastre, pe care au avut ocazia sa le studieze in detaliu. La final, le-am lansat provocarea de a continua sa descopere activitatile Grupului Renault, aplicand pentru programul nostru de stagii,  Drive YourFuture”, a declarat Dana Oprisan, director Resurse Umane, Grup Renault Romania.

In fiecare universitate,  amfiteatrele s-au dovedit neincapatoare pentru publicul numeros, curios sa cunoasca compania Renault. Studentii au avut ocazia nu doar de a afla despre procesele si meseriile din cadrul grupului, dar si despre oportunitatile de dezvoltare a parcursului profesional in companie. Cei 20 de specialisti,  din diferite activitati ale grupului, care s-au implicat in sustinerea si realizarea acestui eveniment, sunt absolventi ai centrelor universitare in care a ajuns Caravana Renault. Acestia s-au intors in universitate pentru a le vorbi studentilor despre cariera de succes pe care si-au facut-o in industria auto si pentru a-i indemna sa isi urmeze visul si pasiunea

Vehiculele din gama Dacia (Duster si Sandero Easy-R) si Renault (Espace si Talisman) au fost studiate in detaliu de catre cei mai curiosi studenti, iar intrebarile tehnice specifice nu au lipsit.

Share