Ce noutati aduce Salonul Auto de la NY

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 08-04-2013

Salonul Auto de la New York isi deschide portile in 29 martie pentru editia cu numarul 113. Salonul Auto de la New York, un eveniment de importanta mai mica decat marile saloane de la Geneva, Paris, Frankfurt, Shangai sau Detroit, ajunge in acest an la cea de a 113-a editie.

Incepand din 29 martie, centrul Jacob Javits din New York ofera patru etaje pentru evenimentul care promite cateva lansari importante chiar pentru piata globala, nu doar cea americana. New York vine imediat dupa salonul de la Geneva si tocmai de aceea e mai important pentru piata americana decat pentru cea internationala.

Chiar daca principala lansare a celor de la GM este noul Cadillac CTS, salonul newyorkez este dominat in mod special de SUV-uri. Toyota lanseaza noul Highlander, Acura vine cu MDX, Land Rover aduce Range Rover Sport – una dintre cele mai importante lansari globale – iar Infiniti se prezinta cu noul QX60.

De asemenea, din peisaj nu lipseste Chrysler care va expune noul Jeep Cherokee. Standurile coreenilor de la Hyundai si Kia vor fi animate de prezenta noului Equus respectiv a noului Optima Hybrid iar Volkswagen va expune Golf-ul si variantale sale GTI.

Lista este mai lunga si mai cuprinde printre cele mai interesante aparitii facelift-ul la Chevrolet Camaro, noul Chevrolet SS, Dodge Durango sau Mercedes CLA 45 AMG.

Share