Chris Evans se poarta cu angajatii BBC mai rau decat Clarkson

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 27-04-2016

evans

Chris Evans este in acest moment omul numarul unu din media Marii Britanii. Numit gazda a noului format Top Gear, dupa plecarea trio-ului Clarkson-Hammond-May, Chris Evans mai este respnsabil si de matinalul numarul unu din Marea Britanie de pe postul de radio BBC.

Se pare ca a avea doua job-uri nu e un lucru usor nici pentru un entertainer, stresul spunandu-si puternic cuvantul. In fiecare dimineata, de la 6.30 la 9.30, Chris Evans conduce cunoscutul sau matinal de pe BBC Radio 2, cel mai ascultat din Regatul Unit, dupa care merge pe platoul de filmari Top Gear.

Surse din BBC au declarat pentru tabloidul The Sun ca realizatorul este in pragul unei caderi nervoase, varsandu-si constant frustarile pe colaboratorii sai. Spre exemplu, intr-o dimineata Evans a tipat atat de rau la unul dintre producatorii sai incat acesta a inceput sa planga si a fost nevoie de interventia unui inginer de sunet pentru a-l potoli.

BBC a negat toate informatiile aparute in The Sun, desi sursa tabloidului a declarat ca Evans are un comportament mult mai rau decat cel al lui Clarkson pe vremea cand starul englez dirija emisiunea Top Gear.

Share