Citroen prezinta noul SUV C3 Aircross

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 13-06-2017

Noul Citroen C3 Aircross este un SUV compact de 4,15 m lungime, 1,76 latime si 1,64 inaltime. Modelul se diferentiaza printr-un stil unic al caroseriei, reprezentativ pentru noile modele Citroen si al tuturor atributelor unui SUV robust si sigur, incluzand o garda la sol si o pozitie inalta de condus, scuturi metalice in fata si in spate, roti mari si extensii de aripa. Stilul caroseriei este evidentiat de trasaturi grafice puternice precum petele de culoare pe barele de pe acoperis si geamul custode, in stil „Venetian blind”.

Modelul C3 Aircross ofera o personalizare unica si fara precendent cuprinzand 90 de combinatii exterioare, incluzand patru culori de acoperis pentru doua modele bi-ton si patru Pachete de Culori, impreuna cu cinci scheme de design interior care sunt foarte distinctive. Cabina, cu designul sau orizontal, ofera, in mod evident, senzatia de spatiu si de siguranta. Modelul C3 Aircross este, in ceea ce priveste placerea condusului si manevrarea, un adevarat SUV. Agil in oras datorita caroseriei compacte si gata de aventura cu sistemele sale Grip Control  si Hill Assist Descent, modelul C3 Aircross este disponibil cu o selectie vasta de motoare eficiente pe benzina si diesel.

Citroen C3 Aircross este disponibil in versiunea sa cea mai performanta cu motorul PureTech 130 cu o cutie de viteze manuala in 6 trepte. Motorul Puretech 110 este disponibil cu o cutie de viteze manuala (PureTech 110), precum si cu o cutie de viteze automata pentru o placere maxima de conducere si confort (PureTech 110 EAT6). Modelul entrylevel este alimentat de un motor PureTech cu o cutie de viteze manuala (PureTech82).

Noul SUV compact este disponibil cu o cutie de viteze manuala cu alegerea cutiei manuale de viteze BlueHDi120 6, BlueHDi 100 manual. Cele sase motoare, toate disponibile in Europa sunt completate de doua motoare speciale pentru exportul international: PureTech 110 EAT6 pe benzina si HDi 90 diesel.

Interiorul gazduieste scaune mari si confortabile, ofera spatiu de top (cea mai buna inaltime a plafonului, spatiu generos pentru picioare), modularitate fara egal (o bancheta glisanta cu doua parti independente, scaunul pasagerului din fata este rabatabil pe o lungime de 2.40m) si un volum exceptional al portbagajului (410 litri si pana la 520 de litri).

Produs in fabrica Zaragoza, in Spania, noul SUV compact va fi lansat in Europa incepand cu a doua jumatate a anului 2017.

Share