Clarkson si echipa nu gasesc un nume pentru noua emisiune Amazon

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 26-04-2016

476544664

In celebra sa coloana din Sunday Times, Jeremy Clarkson anunta, in stilul sau caracteristic, ca el, Andy Wilman, Richard Hammond si James May au probleme in a gasi un nume pentru noua emisiunea pe care o fac pentru Amazon.

In fiecare dimineata dau un telefon care ma costa vreo 7.000 de franci cu o idee de nume pentru emisiune si in fiecare dupa-amiaza primesc un raspuns care ma mai costa vreo 7.000 de franci care imi spune ca numele este folosit deja in Noua Zeelanda, sau Franta, sau Ucraina. Prime Torque. Autonation. Skid Mark, toate nu si nu”, scrie Clarkson.

In ciuda tonului ironic si glumet, Clarkson puncteaza ca e vorba totusi de o problema majora pentru ei, asta si pentru ca BBC detine drepturile intelectuale pentru orice denumire derivata din Top Gear. Practic, Clarkson a explicat de ce titlul intens vehiculat – Gear Knobs – n-a functionat.

Fostul prezentator Top Gear a mai spus ca daca vor gasi totusi un titlul de emisiune care nu este detinut de nimeni, atunci intervine alta problema, pentru ca trebuie sa-i placa si lui, si lui Hammond, si lui Eeyore (n.m. –probabil James May), si unui miliardar din Seattle.

Noul show Amazon Prime va debuta in toamna acestui an, iar pana la gasirea unui nume pentru el, ne ramane hashtag-ul #TheStillVeryMuchUntitledClarksonHammondMayAmazonPrimeShowComingAutumn2016.

Share