Concursul „Cel Mai 4×4 din România” a desemnat castigatorii sectiunilor SUV si Pick-Up

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 16-06-2014

„Cel mai 4×4” SUV: Kia sportage

Modelul KIA Sportage, comercializat în România de KIA Romauto, și-a dovedit calitățile în cadrul concursului „Cel mai 4X4” obținânt titlul de „Cel mai 4X4 SUV din România”. Modelul poate fi achiziționat din rețeaua de dealeri KIA cu prețuri cuprinse între 15.891euro și 24.864 euro (TVA si contravaloarea primei de casare incluse).

Juriul competiției „Cel mai 4X4”, format din jurnaliști cu renume în presa românească, a decis că SUV-ul KIA Sportage este cel mai performant din segmentul său. După o competiție acerbă, în care automobilele aliniate la start au parcurs atât probe on-road cât și off-road pe șoselele și drumurile neamenajate din zona Mateiaș – Lerești, Sportage a adunat cele mai multe puncte, dovedindu-și superioritatea. Este pentru prima dată când un model KIA triumfă în cadrul acestei competiții ajunsă la cea de-a XIII-a ediție.

„Sportage este modelul care a adus constructorului Kia primul titlu din istoria competiției «Cel mai 4×4». Recunoașterea juriului ne onoreaza și ne bucură, în egală măsură, confirmând evoluția pe care brandul Kia a înregistrat-o pe toate planurile în ultimii ani.

Sportage, acum la o a treia generație, a beneficiat de câteva îmbunătățiri în mai multe privințe (design exterior, tehnologie, materiale interioare etc), începând cu luna ianuarie a acestui an.

Modelul Sportage, produs cu un real succes în Europa, la fabrica din Slovacia, pentru europeni, și-a dovedit din plin calitățile, o primă dovadă fiind prestigiosul premiu “Best compact SUV” în Germania, acordat de binecunoscuta companie JDPower acum mai puțin de o lună. Acest premiu a fost oferit în urma concluziilor studiilor de satisfacție a clienților, de calitate a autovehiculelor, precum și altor criterii de comparație.

În România, acest model reprezintă peste 80% din vânzările noastre, dovadă că Sportage are nu doar calități deosebite, dar și o foarte bună poziționare în piață, din punctul de vedere al prețului, fără să mai vorbim de ofertele speciale din acest an.

Kia Romauto, importatorul autorizat Kia Motors împlineste anul acesta 10 ani de prezență pe piata românească, motiv suplimentar de bucurie și mândrie pentru titlul obținut de Kia Sportage.

Victoria modelului Sportage este cu atât mai specială pentru noi, cu cât aceasta s-a produs în fața unei concurențe deosebite, un motiv în plus pentru a aprecia decizia juriului concursului ca fiind foarte onorantă”, a declarat Dan Chitaru, președinte al Kia Romauto.

„Cel mai 4×4” Pick-Up: ISUZU D-MAX

Modelul ISUZU D-MAX, comercializat în România de Isuzu Rom Auto, a obținut premiul „Cel mai 4X4 Pick-Up” în cadrul competiției „Cel mai 4×4” organizată cu câteva zile în urmă. Acesta este al doilea premiu obținut de modelul Isuzu în istoria acestei competiții ajunsă la cea de-a XIII-a ediție. Clienții pot comanda în acest moment D-Max, grație unei oferte, cu un preț minim de 20.841 euro (TVA si contravaloarea primei de casare incluse).

Juriul competiției „Cel mai 4X4”, format din jurnaliști cu experiență, a decis că modelul ISUZU D-MAX este cel mai performant din segmentul Pick-Up. Principalele atuuri ale vehiculului sunt robustețea, durabilitatea și capacitatea de transport, în timp ce prețul îl plasează printre cele mai bune oferte de pe piața românească.

„Alegerea lui ISUZU D-Max drept «Cel mai 4X4 Pick-Up din România» este o încununare a calităților grație cărora acest model s-a impus la nivel mondial ca unul dintre cele mai bune vehicule din segment.

D-MAX este un vehicul care își îndeplinește atribuțiile în orice condiții de drum. Noul motor diesel de 2.5 litri cu sistem de supraalimentare în două trepte (bi-turbo) realizează cel mai bun consum din clasă: 7,4 l/100km.

Acest nou motor EURO 5, proiectat cu experienţa oferită de cele peste 23 milioane de motoare diesel ISUZU vândute în lumea întreagă, furnizează 163CP/400Nm şi unele dintre cele mai reduse emisii de CO2 din clasă: 194g/km.

Cu aproape un secol de experiență în producţia de camioane, ISUZU dovedește, prin noul D-MAX, că robusteţea este unul dintre cele mai importante elemente atunci când vorbim de un Pick-Up. Istoria de circa 50 de ani, rafinarea şi dezvoltarea tehnologică a noului model, vă asigură că puteţi avea încredere în ISUZU D-MAX”, a declarat Dan Chitaru, președinte al Isuzu Rom Auto.

Share