Dacia ofera intregii game editia limitata Explorer

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 05-04-2017

Dupa ce a aplicat un facelift intregii sale game, Dacia a lansat o noua serie limitata denumita Explorer, disponibila pentru toate modelele marcii.

Disponibila deja in Franta, Explorer Limited Edition poate fi comandata pe versiunile Stepway ale modelelor Logan MCV, Lodgy, Dokker, Sandero si Duster.

Din punct de vedere vizual, pachetul seriei limitate vine cu o estetica mai aspra, pusa in valoare de efectul satinat al elementelor din crom inserate la nivelul caroseriei, cum ar fi pragurile, grila in stil Duster sau jantele. Explorer poate fi comandat doar in nuanta de caroserie Iceland Grey, in timp ce versiunea lui Sandero Stepway face o exceptie si poate fi comandata si pe nuanta Ochre Orange.

Interiorul a fost lucrat cat sa primeasca accente in culoarea portocaliu, la nivelul aeratoarelor sau pe consola centrala, dar si in cazul cusaturilor.

Dacia Sandero Stepway Explorer are un pret de plecare de 12.920 euro,  Logan MCV Stepway Explorer costa 13.700 €. Lodgy si Dokker sunt ceva mai scumpe, la 14.650 € respectiv 14.450 € , iar Duster costa 16.850 €.

Share