Dacia Summit, noul program de editii speciale bazate pe gama Stepway

Share
| Scris de: Vlad Luca | 22-02-2017

Clientii Dacia care doresc mai mult decat poate oferi o marca auto de buget au incepand cu Salonul Auto de la Geneva posibilitatea de a opta pentru editii special, personalizate, ale modelelor produse in Romania.

Mai precis, Dacia lanseaza programul Summit, aplicabil modelelor din gama Stepway, Producatorul detinut de Renault spune ca numele acestui program va fi diferit in functie de tara, numele Summit fiind ales pentru Marea Britanie.

Salonul de la Geneva va oferi ocazia prezentarii unei noi serii limitate, disponibila pe toate modelele familiei Stepway (Sandero, Dokker, Lodgy si Logan MCV) precum si pe Duster, anunta Dacia in comunicatul de presa. Summit va insemna doua nuante speciale de caroserie: Nordic Grey si Magma Orange. Mai mult, Sandero si Logan MCV Stepway vor beneficia de jante din aliaj de 16 inci Grey Flex iar Duster va avea jante negre Cyclades. Summit aduce si cusaturi incrucisate cu ata portocalie si alte accesorii speciale.

Toate modelele Summit vor avea aer conditionat, radio DAB, navigatie prin satelit, senzori de parcare incluse in varianta standard.

Share