Doua noi SUV-uri Citroen prezentate la Shanghai

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 18-04-2017

La Salonul Auto de la Shanghai din 2017, care isi va deschide portile publicului incepand cu 21 aprilie, Citroen incepe ofensiva pe segmentul SUV-urilor, la nivel mondial, cu prezentarea a doua noi modele.

Noul C5 Aircross isi face debutul si va fi disponibil in China impreuna cu C-Aircross Concept, care prefigureaza noul SUV-ul compact al marcii, C3 Aircross, a carui lansare iminenta este stabilita pentru Europa in curand.

Aceste doua noi modele anunta o noua generatie de SUV-uri prin atitudinea lor si confortul oferit in timpul calatoriei. Marca profita, de asemenea, de salonul auto pentru a se lansa pe segmentul sedan, care ramane un segment cheie in China.

Noul C5, produs si comercializat in China, are un design si o tehnologie avansata pentru un plus de confort. Prezentat la Paris in toamna anului 2016, CXPERIENCE Concept isi va face prima aparitie in China. Schimband paradigma in segmentul de top, masina concept evidentiaza toate componentele programului Citroen Advanced Comfort si prefigureaza viitoare modele mari de Citroen.

Share