Fiat a lansat un teaser pentru noua utilitara Toro

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 30-09-2015

fiat-toro-teaser-1_2560-w850

Italienii continua traditia de a-si pune emblema pe modelele altor producatori, de acesta data fiind randul utilitarei Mitsubishi Triton sa furnizeze un nou model pentru clientii Fiat din America Latina.

Toro va fi prima utilitara cu sasiu vanduta de Fiat, teasurul publicat acum sugerand o caroserie unghiulara si masiva, cu grila radiatorului impunatoare si faruri subtiri. Emblema incadrata de crom este singurul element care face legatura cu restul gamei Fiat caracterizata de linii ceva mai fluide.

Specificatiile tehnice nu au fost publicate deocamdata, insa ne asteptam sa vedem toate cele patru versiuni de motorizare disponibile pentru Mitsubishi Triton. Trei dintre ele sunt turbo-diesel, cu puteri cuprinse intre 128 CP si 181 CP, pentru anumite piete fiind disponibil si un propulsor pe benzina de 128 CP.

Deasemenea, clientii pot opta pentru o transmisi e integrala in locul celei spate. Fiat Toro va fi disponibil la vanzare spre sfarsitul acestui an pe anumite piete din AMerica Latina, nefiind exclus ca oficialii companiei sa decida comercializarea lui si pe Batranul Continent.

Share