Fisker si-a schimbat oficial numele in Karma Automotive

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 01-10-2015

karma_653

Aflat in proprietatea chiezilor de la Wanxiang Group, constructorul americand e automobile electrice renunta definitiv la numele Fisker.

„De ce Karma? Pentru ca este in ADN-ul nostru. Este un nume care respecta trecutul si in acelasi timp reinventeaza viitorul. Vom livra o combinatie unica de tehnologie de ultima ora si design atemporal. Nu trebuie sa facem lucrurile cum au facut-o ceilalti” este specificat pe noul site al producatorului.

Chiar daca nu se promite un start nou, viitorul model hibrid Karma va folosi aceeasi caroserie de acum patru ani, fiind schimbat doar sistemul de propulsie si bateriile. Potrivit Bloomberg, automonia noului model va fi de 560 km, in timp ce motoarele electrice vor putea deplasa singure masina pe  o distanta de 80 km.

Relansarea se va facu cu ajutorul celor 300 de angajati ai uzinei din Califormia, unde delatfel se afla si cartierul general. Data lansarii noului model nu a fost specificata, insa nu ne asteptam ca acsta sa fie prezentat publicului mai devreme de jumatatea anului viitor.

Share