Geneva LIVE: BMW Seria 5 Touring s-a imbracat in hainele M Performance pentru salonul auto

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 07-03-2017

Pentru festivitatile de deschidere ale Salonului Auto de la Geneva, BMW a echipat noul break Seria 5 cu pachetul M Performance, aducand un plus de sportivitate atat la exterior cat si la interior.

Designul exterior se remarca printr-un kit aerodinamic pus in valoarea de barele fata-spate din fibra de carbon sau deflectorul spate din poliuretan.Tot din acest pachet M fac parte pragurile laterale, carcasele oglinzilor din fibra de carbon si grila vopsita in negru.

Pentru a evidentia lucrurile, BMW a echipat modelul de prezentare Seria 5 Touring cu jante din aliaj usor de 20 inch. La interior, primul lucru care atrage atentia este volanul M imbracat in Alcantara, care dispune in versiunea cu cutie automata etajata in 8 rapoarte si de padele.

Pentru a face front comun cu exteriorul, acest Seria 5 Touring este oferit in versiunea 540i xDrive, cu motor de 3.0 litri in sase cilindri, 360 cai putere si un cuplu maxim de 500 Nm. M Performance va fi disponibil pe Seria 5 Touring din prima zi in care modelul debuteaza in showroom-uri.

Share