Geneva LIVE: Dacia Logan MCV Stepway

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 07-03-2017

Gama Stepway a constructorului pitestean se inbogateste cu inca un model, Logan MCV Stepway, numarul total ajungand acum la patru, dupa Sandero, Lodgy si Dokker.

Ca si celelalte versiuni Stepway si Logan MCV beneficiaza de aceleasi avantaje, dintre care amintim garda la sol mai mare, in acest caz cu 50 mm, protectii din plastic cu aspect „crom” pentru partile inferioare ale spoilerelor, precum si protectiile din plastic negru pentru aripi si praguri.

Logan MCV Stepway va fi oferit in doar doua versiuni de motorizare, ambele de 90 CP. Pentru clientii pasionati de diesel avem un propulsor 1.5 DCI de 90 CP, cea de-a doua varianta fiind noul motor turbo in trei cilindri de 0,9 litri, acesta din urma fiind disponibil si cu transmisia automata Easy-R, ce poate fi achizitionata suplimentar.

Logan MCV Stepway devine astfel un concurent pentru Duster 4×2, oferind in plus un spatiu mai mre de incarcare, de 573 litri. Din pacate, versiunlie Stepway nu beneficiaza de tractiune integrala, dar ofera o alternativa practica, mai accesibila, pentru SUV-ul Duster.

Share