Honda a lansat a zecea generatie Accord

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 16-07-2017

Evolutia SUV-urilor a impus designerilor Honda sa adopte masuri extreme pentru a mentine interesul publicului pentru cea de-a zecea generatie Accord.

Cu un profil mult mai stilat si mai sportiv, Honda Accord se bazeaza pe acele caracteristic pe care SUV-urile nu le pot oferi, anume o inaltime care sa ne duca cu gandul spre masinile sport, ce se potriveste foarte bine cu un designul agresiv.

Noutatile sunt prezente si in gama de motoare, unde avem trei variante noi, In primul rand, clasicul motor de 2,4 litri va fi inlocuit cu unul supraalimentat de 1,5 litri, ce va produce 192 CP. De eforturile depuse pentru dezvoltarea modelului Civic Type R beneficiaza si noua generatie Accord, mai exact de motorul turbo de doi litri ce ofera 273 CP. Bineinteles, din gama nu va lipsi si o versiune hibrid, ce este animata de un propulsor Atkinson de doi litri pe benzina si unul electric, insa Honda pastreaza deocamdata misterul asupra cailor putere furnizati. In functie de motorizare, pe langa clasica cutie de viteze manuala cu sase trepte vor fi disponibile inca doua variante, una CVT si una automata cu zece trepte.

Habitaclul are la baza doua ecrane color, unul de 7 inci ce tine locul ceasurilor de bord si unul de 8 inci utilizat de instalatia multimedia. In materie de siguranta Honda ne promite ca noul Accord beneficiaza de cele mai noi tehnologii, de la asistarea la pastrarea benzii de mers si pilotul automat adaptiv, pana la franarea automata in caz de urgenta, toate echipamentele fiind oferite standard. Noua generatie Honda Accord va fi disponibila in showrom-urile din Statele Unite incepand din toamna acestui an.

Share