Hyundai introduce editia speciala “The Walking Dead” pentru iX35

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 23-06-2014

Hyundai a pregatit pentru fanii din Statele Unite ai seriei “The Walking Dead” un model special Tucson (iX35) care probabil ar trebui ss-ti dea senzatia ca esti in film.

Daca te gandesti deja la bull-bar-uri de dimensiuni exagerate si drujbe, ar trebui sa cauti in alta parte, deoarece acesta editie limitata nu are nici un echipament pentru lupta cu zombii, exact ca si modelul ce apare in serial dealtfel.

Singurele diferente sunt date de vopseaua “Ash Black” si de elementele grafice aplicate partilor laterale unde clientul poate alege una dintre cele patru teme disponibile, Hilltop, Kingdom, Saviors si Survivor.

Habitaclul este oferit standard cu tapiterie din piele neagra, instalatie multimedia cu ecran tacatil de 5” si covorase personalizate.

Sub capota se afla un motor pe benzina de 2,4 litri ce produce 182 CP si 240 Nm, ce pot fi transmisi exclusiv rotilor din fata, dar pentru cei interesati, o transmisie integrala se afla pe lista de optionale.

In afara de inscriptiile “The Walking Dead”, Hyundai a mai pregatit si un rucsac ce contine un “kir de supravietuire”. Noua editie speciala este disponibila deja in showroom-uri, insa constructorul coreean a omis sa ne comunice si pretul acestuia.

{gallery}Hyundai Tucson The Walking Dead Edition{/gallery}

Share