Italdesign a prezentat supercarul Speciali

Share
| Scris de: Vlad Luca | 22-02-2017

taldesign si-a prezentat supercarul pe care il va expune la Salonul Auto de la Geneva. Casa italiana de design a anuntat recent ca va intra in productia de masini limitate iar prima masina care va fi asamblata este noul supercar Speciali, care urmeaza sa fie produs intr-o editie limitata la 5 exemplare.

Cu o caroserie integrala din fibra de carbon si un motor V10, Italdesign Speciali merge pe mana unui design agresiv, atractiv, insa mizeaza serios pe dinamica vehiculului care beneficiaza de un sasiu modular creat in fibra de carbon si aluminiu.

V10-ul de sub capota nu este nimic altceva decat motorul de 5.2 litri de la Audi, folosit pe Audi R8 V10 si Lamborghini Huracan. Firma de design nu a dorit sa funizeze inca cifrele aferente motorizarii, insa nu e un secret ca acesta poate dezvolta pana la 610 cai putere si un cuplu maxim de 560 Nm.

Italdesign confirma insa ca timpul de acceleratie de la 0 la 100 km/h este de 3,2 secunde iar viteza maxima de 320 km/h. Cum este insa o masina facuta de o casa de design, noul Speciali este cu adevarat unic prin designul sau extrem de agresiv, care-l propune ca una dintre cele mai interesante aparitii la Salonul Auto de la Geneva.

Share