Jamie Oliver a primit un Land Rover Discovery mai mult decat special

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 06-10-2017

Celebrul chef Jamie Oliver si Land Rover au facut un parteneriat si au prezentat bucataria pe patru roti, plecand de la un model Discovery. Masina pregatita pentru a fi o bucatarie poarte semnatura diviziei Special Operations.

Incepand din partea frontala a modelului special modificat, se poate observa cum emblema de pe grila poate fi deschisa lasand loc unui cap de rotisor. Poate fi folosit pentru diverse gadget-uri electrice din bucatarie precum masina de facut pasta sau gratar.

Sub capota, inginerii au reusit sa insereze un „slow cooker” cu o capacitate de 4,7 litri, iar pe roti au montat cateva aparate care fac inghetata. Nebunia continua la interior, unde sub cotiera se poate gasi un prajitor de paine, iar pe consola centrala exista un mic depozit pentru borcane. Ridicand hayonul, vom observa ca portbagajul se extinde intr-o adevarata masa de cina care include si un aragaz care trebuie cuplat totusi la o butelie exterioara.

Insa nu aici se opreste totul, pentru ca Jamie Oliver a primit si o chiuveta sau un televizor de 40 inch, pentru mesele gatite si savurate in aer liber.

Share