Land Rover prezinta Range Rover Sport facelift

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 04-10-2017

Land Rover a dezvaluit astazi versiunea restilizata a modelului Range Rover Sport. Fara sa aduca modificari importante, facelift-ul din gama Range Rover dispune totusi de o noua bara frontala, o grila usor revizuita si blocuri optice cu LED-uri Matrix Pixel.

Facelift-ul pare mai consistent la interior, unde se remarca noul sistem Touch Pro Duo, cu doua display-uri de 10 inch. Printre noutati se mai numara noile porturi auxiliare, disponibilitatea unui Activity Key, care permite soferului sa deschida si sa inchida masina fara a purta cheia la ei.

Pe langa micile modificari stilistice, Range Rover Sport facelift aduce o noua versiune hibrida plug-in denumita P400e. In aceasta configuratie, modelul utilizeaza un motor termic de 2.0 litri in 4 cilindri, o baterie litiu-ion 13.1 kWh si un motor electric.

Trenul de rulare hibrid ofera o putere maxima in regim combinat cu 404 cai putere si un cuplu maxim de 640 Nm. Range Rover Sport P400e poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6,4 secunde si atinge viteza maxima de 220 km/h.

Printre noutatile facelift-ului se mai inscrie si versiunea de performanta, SVR, care primit un plus de putere, motorul V8 de 5.0 litri ajungand acum la 575 cai.

Share