Masini de epoca, ascunse din calea lui Hitler, regasite dupa 70 de ani

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 10-10-2017

Un profesor de educatie fizica din Belgia a facut descoperirea vietii.  Dupa 70 de ani, Vincent Michel a redescoperit o flota de masini de lux, ascunse din fata invaziei naziste in Al Doilea Razboi Mondial.

Profesorul explora un vechi sit abandonat cand si-a dat seama ca in subteranul carierei de piatra se regasete un fel de buncher. Odata ajuns in incaperea subterana, profesorul belgian a dat ochi cu o adevarata flota de masini vechi, ruginite, ramase neatinse de cel putin 70 de ani.

Masinile au fost ascunse din fata nazistilor care marsaluiau fara oprelisti prin toata Europa de Vest. Dupa incheierea celui mai mare conflict din istoria omenirii, masinile au ramas in acelasi loc, proprietarul carierei  adaugand cateva rable personale alaturi ce cele produse in perioada interbelica.

Din pacate, automobilele nu au stat in conditii prielnice conservarii si sunt practic distruse. Deocamdata, nu exista un inventar al automobilelor rare care se regasesc in cariera de piatra din centrul Frantei.

Credit Foto: Caters News Agency

Share