Mercedes-Benz sustine expeditia lui Horia Colibasanu pe Everest

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 07-04-2017

Mercedes-Benz Romania anunta un parteneriat cu Horia Colibasanu, pentru cucerirea varfului Everest fara oxigen suplimentar si fara ajutorul serpasilor. Cel mai de succes alpinist din  Romania a optat sa inceapa acest parteneriat alaturi de Mercedes-Benz GLC.

Timisoreanul are deja in palmares 7 varfuri de peste 8 000 m escalade si va beneficia de sprijinul Mercedes-Benz GLC in asaltul Everestului. Sub umbrela „Cucereste orice drum!”, acordul dintre Mercedes-Benz GLC si Horia accentueaza angajamentul marcii pentru performanta si pasiunea pentru excelenta.

Avem toata admiratia si respectul pentru activitatea lui Horia Colibasanu – este un partener care reprezinta Romania pe varfurile celei mai inalte performante la nivel international. Alpinismul de altitudine este un sport al tariei fizice si psihice, al caracterelor puternice – un sport pur, pe care ne bucuram sa il putem sustine. Pentru Mercedes-Benz, o companie cu o traditie puternica la nivel local in ceea ce priveste sustinerea si promovarea excelentei, este un motiv de mandrie sa ii putem fi alaturi siii dorim sa revina din expeditie teafar si incununat de succes”, a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.

Sunt incantat sa beneficiez de sprijinul Mercedes-Benz in aceasta experienta incredibila pentru mine, la care visez de ani intregi. Construind pe pasiunea noastra comuna pentru performanta, ambitia de a ne crea propriul drum si de a-l parcurge in deplin control si siguranta, acest parteneriat imi confera increderea necesara pentru a porni in cucerirea celui mai inalt varf al lumii,” a afirmat Horia Colibasanu.

Share