Minciuna mai mare nu avem

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 15-06-2015

Sorin Oprescu, primar de Bucuresti de ceva timp incoace, promitea inaintea primei sale alegeri in fruntea Capitalei (2008) ca va construi o autostrada suspendata. N-a construit-o sau n-am fost noi in stare sa o vedem construita.

Aflat la New York, la un summit, la summit-ul oraselor lumii mai precis, orase printre care se afla, asa cum stiti, si Bucurestiul, a lansat o declaratie cel putin haioasa, ca sa nu-i spunem altfel. „Sa va spun un mare secret, nu il ştim decat noi doi, porţiuni din ea (n.r. – autostrada) am facut demult, dar asta va fi surpriza alegerilor viitoare. Pentru ca pana atunci ma ocup sa termin ceea ce le-am promis”, a spus edilul. 

Asadar, edilul Bucurestiului spune ca s-au facut niste portiuni din autostrada suspendata demult, dar nu stim noi. Totul a fost secret si va fi dezvaluit in preajma alegerilor viitoare, pana atunci primarul mai are de munca pentru cetatenii sai. E adevarat ca proiectul autostrazii suspendate a fost aprobat de Consiliul General al Capitalei inca din 2012, cu un cost de 100 de milioane de euro pe kilometru de autostrada. Tot la fel de adevarat e ca nu s-a gasit niciun investitor de atunci. Mai mult decat aceste adevaruri n-avem. 

Share