Noi genti de voiaj de la Peugeot

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 06-04-2017

Peugeot lanseaza zece modele noi de genti de voiaj si produse din piele pentru uz urban si calatorii. Concepute de catre creatorii de la Peugeot Design Lab, acestia folosesc noile SUV-uri Peugeot 3008 si 5008 si seriile Gti ca sursa de inspiratie.

Marca Peugeot imbina, in mod genial, industria auto cu cea a gentilor de voiaj. Aceastea se comercializeaza in magazinul online Peugeot, precum in showroom-ul Peugeot Avenue Paris. Peugeot lanseaza o noua colectie de zece genti de voiaj si produse din piele, cu preturi ce variaza intre 59€ si 239€ (toate taxele incluse). Pentru nevoile de zi cu zi, colectia include o servieta, o geanta din piele pentru femei, o geanta de umar si un portofel.

Pentru calatoriile de afaceri, excursii de weekend sau vacante, o geanta si un kit pentru calatorie cu multe compartimente vor satisface calatorii cei mai exigenti. Aceasta serie de genti, disponibila in doua colectii, completeaza linia actuala de produse din piele. Inspirându-se din designul interior al noilor SUV-uri Peugeot 3008 si 5008, colectia de design contemporan combina pielea cu tesaturi de culoare neagra si gri.

Cealalta colectie adopta look-ul exclusiv si sportiv al GTi-ului cu piele neagra, cusaturi rosii si o textura care imita fibra de carbon. Creatorii de la Peugeot Design Lab au conceput o colectie de bagaje care combina eleganta cu functionalitatea. Stilul lor sofisticat, fara cusur, reprezinta marca Peugeot intr-un mod inconfundabil. Aceasta colectie de genti completeaza linia de produse de lifestyle Peugeot. Impreuna cu ceasurile, imbracamintea, bijuteriile si articolele de masa confirma influenta marcii in afara sectorului auto.

Share