Noul Mercedes E-Class primeste tratamentul Brabus

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 16-01-2017

mercedes-e-class-sedan-by-brabus

Brabus modifica Mercedes-uri inca de la aparitia sa, din 1977. Intre timp, Brabus a devenit tunerul de casa al celor de la Mercedes-Benz si s-a specializat in cele mai extreme modele tunate pentru marca germana.

De la masini blindate, la editii cu multi cai putere, nimic si niciun model nu sta in calea tunerilor germani. I-a venit si randul noului E-Class a primit sa intre pe mana celor de la Brabus .

Tunerii au umblat mai intai la gurile de aerisire dupa care au schimbat spoilerul fata pentru a da lui E-Class o fata mult mai agresiva. Mai mult, un mic eleron se desprinde din buza portbagajului iar bara spate poate veni in varianta cu deflector inclus. Pentru ceva bani in plus, Brabus poate schimba jantele standard de 18 inch cu unele de 21 inch.

mercedes-e-class-sedan-by-brabus (1)

Ca-n totdeauna, Brabus deschide capota Mercedes-urilor sale si umbla la motoare. De exemplu, motorul V6 de 3.0 litri primeste un kit DS 6 care aduce 50 cai putere si 100 Nm in plus, pana la un total de 305 CP si 720 Nm pentru dieselul E350d, care acum poate accelera de la 0 la 100 km/h in 5,7 secunde. Indiferent de motorizarea aleasa, clientii lui E-Class pot comanda un pachet de tuning Brabus care creste puterea motorului.

mercedes-e-class-sedan-by-brabus (2)

Share