Noul Porsche 911 GT3 Touring Package si-a facut aparitia la Frankfurt

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 13-09-2017

Porsche a expus la Salonul Auto de la Frankfurt noul 911 GT3 Touring Package. Noua interpretare adusa de marca germana versiunilor superioare ale lui 911 nu aduce modificari de design semnificative, daca nu privim masina din spate.

Aici, in locul unui eleron gigant, Porsche a ales sa mearga pe mana unei configuratii de tip 911 Carrera aducand o nuanta sportiva modelului  911 GT3 Touring Package. In rest, marca din Stuttgart s-a limitat la cateva insertii argintii.

Cele mai importante noutati de design au fost implementate la interior, unde Touring Package inlocuieste Alcantara cu o piele mai fina, scaunele sunt imbracate intr-o noua tapiterie iar accentele din aluminiu isi fac loc peste tot in cabina. Astfel s-a ajuns la un design cu nuante retro pentru interiorul noului GT3, gratie alegerii unui anumit tip de materiale.

Sub capota regasim motorul de 4.0 litri natural aspirat cu sase cilindri in linie capabil sa dezvolte 494 cai putere. Motorul lucreaza in tandem doar cu o cutie manuala etajata in 6 rapoarte. Timpul de accleratie de la 0 la 100 km/h este de 3,9 secunde iar viteza maxima ajunge la 316 km/h.

Share