Porsche nu va lansa un succesor pentru 918 Spyder pana in 2025

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 20-03-2017

Porsche ramane fidel filosofiei de a scoate un model de exceptie pe deceniu. In ciuda faptului ca marci precum Aston Martin si Mercedes-AMG anunta produse noi pe segmentul hypercarurilor, Porsche spune ca nu va accelera dezvoltarea modelului care il va inlocui pe 918 Spyder.

Mai precis, Porsche inainteaza anul 2025 pentru succesorul hypercarului sau, al carui stoc este demult epuizat. Informatia a fost confirmata de Oliver Blume, seful global al operatiunilor Porsche.

Blume a mai spus ca se poate vorbi despre un nou hypercar abia in 5 ani: „Vom avea ceva pe viitor, dar nu in viitorul apropiat. Modelele speciale ca 918 Spyder sunt lansate de noi o data la zece ani. Noi am lansat 918-le in 2015, suntem in 2017. Nu e timpul sa vorbim despre asta acum”.

Porsche saluta ins chimb lansarea noilor hypercaruri de la Mercedes si Aston, punctand ca e de bun augur sa ai competitie. Cum Porsche este o marca care vine din motorsport, aceasta concurenta este sanatoasa pentru a avea produse din ce in ce mai bune.

Share