Prima femeie care castiga premiul MANBEST, pentru cel bun manager

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 22-10-2018

Linda Jackson, CEO Citroen, este numita cel mai bun manager al anului 2018, MANBEST, de catre juriul european Autobest.

Este o adevarata onoare sa primesc aceasta prestigioasa distinctie. Sunt foarte mandra, iar acest premiu nu este doar la meu, ci si al echipei mele care a depus o munca formidabila. In ultimii 4 ani am repozitionat marca in jurul asteptarilor clientilor si am reinnoit gama noastra in mai putin de 2 ani”, declara CEO-ul Citroen, Linda Jackson.

Linda Jackson, in varsta de 59 de ani, detine o diploma acordata de Universitatea din Warwick, Regatul Unit. Ea si-a inceput cariera in industria auto la MG Rover Europe, unde a ocupat diferite pozitii, in special aceea de Director General pentru Franta, in perioada 2000-2003.

In 2005 ea s-a alaturat marcii Citroen, la inceput in calitate de director financiar pentru divizia UK (Regatul Unit) si apoi pentru Citroen Franta, in perioada 2009-2010. In iulie 2010 ea a fost numita CEO pentru Citroen UK si Irlanda. Incepand cu 1 iunie 2014, Linda Jackson este Director General al marcii Citroen. In iunie 2018, Linda Jackson a primit, de asemenea, premiul  Great British Woman din partea revistei britanice Autocar.

In primul semestru din 2018, Citroen a inregistrat o crestere globala a vanzarilor de 9%, un volum record in Europa in ultimii 7 ani, precum si un avant de 50% in China.

Share