Primele imagini cu noul Skoda Karoq

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 12-05-2017

Dupa Kodiaq, Skoda pregateste o versiune mai mica a primului sau SUV denumita Karoq.  Modelul a fost partial dezvaluit gratie unor prime imagini oficiale care prezinta noul crossover.

In mod surprinzator, Skoda a ales sa distanteze noul model de Kodiaq si sa-i ofere o identitate vizuala proprie. Din imagini se poate observa cum blocurile optice sunt mai late in timp ce luminile de asistenta au fost total redesenate in comparatie cu ceea ce ofera SUV-ul Kodiaq. De asemenea, LED-urile stopurilor de lumini ofera un aspect original posteriorului noului Karoq.

La interior, Skoda Karoq dispune de un intrumentar de bord digital, o premiera la Skoda, care odata cu acest crossover renunta la frana de mana traditionala in favoarea unui buton. Mai mult, Karoq va lupta intr-un segment extrem de disputat cu ultimele bunatati din gama Skoda, precum luminile ambientale pe LED-uri, ultima generatia a sistemului infotainment cu touchscreen si altele.

Programat de lansare saptamana viitoare la Stockholm, modelul din aceste prime imagini dispune de o cutie automata DSG cu 7 rapoarte si tractiune integrala, insa clientii pot accesa si versiuni mai ieftine cu transmisie manuala si tractiune fata. Doua motoare pe benzina si trei diesel, incluzand noul 1.5 TSI, vor compune gama de propulsoare a crossoverului. Skoda anunta ca volumul portbagajului ajunge la 521 litri.

Share