Range Rover facelift, dezvaluit cu noua varianta hibrid plug-in

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 11-10-2017

Dupa aparitia unor imagini video, Land Rover a decis ca e timpul sa dezvaluie oficial versiunea restilizata a modelului Range Rover, care aduce cu sine o varianta hibrida plug-in. Fara sa schimbe designul clasic al modelului Range Rover, facelift-ul poate fi remarcat in dreptul partii frontale, unde s-a mers pe mana unei grile noi si a unor blocurti optice revizuite, prevazute cu LED-uri laser. De asemenea, aceasi tehnologie de iluminare a fost implementata pe stopurile de lumini din spate.

Cele mai importante schimbari survin in cabina, unde a fost implementat un sistem Touch Pro Duo, cu doua display-uri de cate 10 inch. Range Rover primeste noi fatete pentru usi, modifica usor designul schimbatorului, iar scaunele fata primesc 24 de moduri de setare. Pe langa setarile scaunelor, Range Rover facelift mai dispune de un instrumentar de bord digital de 12 inch, un hotspot 4G Wi-Fi si cateva porturi de incarcare.

Sub capota versiunii hibride, regasim un motor de 2.0 litri, o baterie litiu-ion 13.1 kWh si un motor electric.  In regim combinat, modelul dezvolta 404 cai putere si un cuplu maxim de 640 Nm. Range Rover PHEV poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6,4 secunde si atinge viteza maxima de 220 km/h. Autonomia electrica oficiala este de 50 km. Restul versiunilor de motorizare raman neschimbate.

HyperFocal: 0

Share