Reid Bigland este noul CEO Alfa Romeo si Maserati

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 25-05-2016

461430286

Schimbari la varf in conducerea Fiat Chrysler. Reid Bigland, CEO Fiat Chrysler Canada si seful departamentului de vanzari al companiei pe SUA, a fost numit noul CEO Alfa Romeo si Maserati, inlocuindu-l pe Harald Wester. Wester isi va continua activitatea ca sef al departamentului tehnic al Fiat Chrysler.

Practic, Fiat Crysler mizeaza totul pe capacitatea profesionala a lui Reid Bigland, care a avut rezultate deosebite in vanzari si cresterea cotei de piata din SUA si Canada. Alfa Romeo trece printr-o criza de mai bine de un deceniu, nereusind sa-si indeplineasca obiectivele stabilite, cum ar fi lansarea unei noi game de modele si intrarea pe piata din SUA.

Primul model din noua gama este Giulia, a carei productie a luat startul, insa primul CUV Alfa mai are inca de asteptat, mai ales dupa ce noul Giulia naste cateva semne de intrebare privind calitatea.

Nici Maserati nu o duce prea bine, dupa ce vanzarile din China au fost nesatisfacatoare, profitul este in scadere iar noul model Alifieri a fost amanat pana in 2018.

Share