Renault, partener oficial la Prima Evadare

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 18-05-2017

Renault va sustine si anul acesta competitia Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault va fi prezent la startul competitiei, in ziua de 21 mai, cu cele mai noi modele ale sale. Prezentat in avanpremiera in Romania, noul Koleos va deschide coloana de ciclisti, iar Renault ZOE cu autonomie de 400Km NEDC– modelul marcii 100% electric – ii va astepta pe concurentii care doresc sa isi incarce telefoanele mobile la finalul cursei in zona de lounge Renault.

Renault sustine acest eveniment, in calitate de partener auto principal, pentru al doilea an consecutiv, promovand un demers de mo bilizare pentru sport, miscare in aer liber si evadarea din cotidian. Competitia este organizata de Clubul NoMad Multisport si se desfasoara intre Bucuresti si Snagov, pe un circuit imbunatatit, ce combina traseu prin paduri si drum nepavat, pe o distanta de 55 de km. An de an este maratonul cu cel mai mare numar de participanti, depasindu-si propriul record la fiecare noua editie.

„Ne bucuram sa sustinem pentru al doilea an consecutiv aceasta competitie, lucru care ne permite sa construim o imagine de marca orientata spre miscare si un stil de viata sanatos, care corespunde viziunii Renault – Passion for Life! Speram sa atragem alaturi de noi cat mai multi participanti care isi doresc sa evadeze din rutina cotidiana si sa ii inspiram sa isi traiasca pasiunea.” a declarat Elena Apostol, Sef Departament Comunicare Renault.

Toti participantii vor putea beneficia de Velo Service powered by Renault, un serviciu de suport tehnic, disponibil de la momentul preluarii kit-ului de concurs, pana la start si pe tot parcursul competitiei. Renault are pregatita o echipa de 16 mecanici care vor oferi asistenta gratuita celor care au nevoie de o ultima verificare sau care intampina diverse probleme pe traseu (verificare presiune in roti; verificare amortizoare; reglaj furca, frane, schimbatoare si inlocuire roti in caz de pana). Velo Service are si o componenta mobila, sub forma a 4 vehicule de asistenta – Renault Kadjar si Renault Master, echipate corespunzator, care se vor deplasa pe intregul traseu si vor ajuta concurentii sa rezolve rapid orice problema de ordin tehnic.

Momentele importante ale cursei vor fi transmise live pe canalele de Social Media ale marcii Renault si sport.ro, astfel incat cei care sustin ciclistii sau nu pot ajunge duminica la eveniment vor putea fi la curent cu evolutia favoritilor lor.

Peste 100 de angajati ai Grupului Renault s-au inscris in competitie si vor participa la Prima Evadare ca echipa de companie. Este cea mai mare echipa de companie inregistrata in toate editiile de pana acum si este o dovada a implicarii sustinute a marcii in directia promovarii sportului de masa atat in extern, cat si in randul propriilor angajati.

Share