Renault prezinta Sandero RS Racing Spirit

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 15-05-2017

Cel mai ieftin hot hatch de pe piata auto se gaseste in Brazilia si este la baza un Sandero. Vandut sub brandul Renault pe piata sud-americana, Sandero a primit in Brazilia indicativul RS odata cu motorul natural aspirat de 2 litri si cei 150 cai putere.

Masina poate sprinta pe prima suta in 8 secunde si beneficiaza de jante de 17 inch incaltate cu pneuri Michelin Pilot Sport 4 de 205/45 R17. Etrierele de frana vopsite in rosu se asorteaza cu dungile racing in aceeasi nuanta de la nivelul caroseriei negre.

Sandero RS Racing Spirit, noua versiune comercializata de Renault in Brazilia, castiga cateva modificari subtile si la nivelul cabinei, unde o placuta cu numarul individual al modelului confirma statutul de editie limitata (1 500 exemplare). In plus, pe langa emblemele RS, pe scaune au fost trasate dungile rosii racing.

Din fericire pentru iubitorii de hot hatch-uri, Renault Sandero RS are oi transmisie manuala etajata in 6 trepte si poate ajunge pana 202 km/h. Pretul modelului ajunge la aproximativ 21 000 dolari.

Share