Renault Talisman, masina oficiala a ambasadorului Frantei in Romania

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 17-05-2016

IMG_3296_2

Excelenta Sa, domnul Francois Saint-Paul, ambasadorul Frantei in Romania, va circula incepand din aceasta saptamana in noul Renault Talisman. Versiunea selectata pentru a deveni masina oficiala este Intens – Energy TCE, 200 EDC.

Un rol deosebit in alegerea modelului l-au avut tehnologia de ultima generatie si confortul oferite de Talisman. Masina este prevazuta cu sistemul 4Controlasociat cu amortizoare reglabile electronic, ceea ce face ca vehiculul sa fie foarte agil si stabil pe orice tip de traseu, asigurand in acelasi timp un confort deosebit pasagerilor.

La interior, masina vine echipata cu o tableta multimedia de 8,7” conectata la sistemul R-Link 2 care controleaza, pe langa functiile clasice de navigatie, audio și climatizare, și pe cele de asistenta la condus (Comutare automata intre luminile de drum/intalnire; Alerta de depasire a limitei de viteza cu recunoasterea panourilor de semnalizare; Alerta la depasirea benzii de rulare si Head-up display). De asemenea, vehiculul este echipat cu un sistem de sonorizare Surround BOSE® (cu douasprezece boxe) si cu pachet Easy Parking.

image001

Alegerea acestui model de catre Excelenta Sa, domnul Francois Saint-Paul, ne onoreaza si ne bucura in egala masura. Talisman este o masina eleganta, foarte confortabila, echipata cu cea mai avansata tehnologie Renault si suntem convinsi ca va raspunde cu succes oricarei exigente.” a declarat Jan Ptacek, Director General Renault Commercial Roumanie.

Share