Rolls-Royce Phantom Nautica, un nou Rolls unicat

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 20-08-2015

phantom-nautica-1

Rolls-Royce continua lansarea de modele unicat, iar de data aceasta a venit randul unui Phantom sa fie personalizat. Sursa de inspiratie este un iaht clasic.

Denumit Phantom Nautica, modelul primeste un exterior in doua nuante compuse din Orchid White si Arabian Blue. Pe langa culoare, Rolls-Royce a gravat pe caroserie cateva ancore, care reprezinta in mod evident motivul acestei editii limitate la un singur exemplar.

Tema maritima continua la interior unde cabina luxoasa a fost personalizata cu lemn de stejar, iar designul conceptut cel putin pentru plansa de bord ofera impresia puntii unui iaht. De asemenea, nu lipsesc emblemele de ancore iar pielea maro de pe scaune reprezinta o trimitere la aceeasi sursa de inspiratie care este reprezentanta de iahturile clasice.

Cireasa de pe tort o reprezinta amplasarea unui compas folosit in navigatie, asezat cu delicatete chiar in mijlocul consolei centrale. Sub capota, asa cum Rolls-Royce ne-a obisnuit pentru aceasta linie de modele unicat, lucrurile au ramas neschimbate.

Share