Seat Leon Cupra R cu 310 CP a fost prezentat la Frankfurt

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 13-09-2017

Seat a adus in standul sau din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noul Leon Cupra R, model care va pastra un nivel de exclusivitate ridicat, urmand sa fie produs in doar 799 exemplare.

Seat a dorit sa multumeasca pe toata lumea pentru ca oferit noului sau hot hatch 310 cai putere dar si posibilitatea optarii intre transmisia manuala cu 6 rapoarte si cea automata cu 8. Masina va fi vanduta doar in varianta cu tractiune fata, ceea o face mai mult decat imprevizibila datorita motorului 2.0 TSI cu 300 cai putere daca este cuplat la un DSG si cu 310 cai daca vine cu transmisia manuala.

Seat Leon Cupra R vine in doua nuante de caroserie, Pyrenees Grey sau Midnight Black. Inginerii spanioli au lucrat la resetarea suspensiei, au implementat frane Brembo de inalta performanta si au schimbat evacuarea.

Din punct de vedere estetic, versiunea R aduce cateva insertii din fibra de carbon la nivelul spoilerelor fata si spate, praguri laterale si un nou deflector spate.  Compania spaniola nu a anuntat inca pretul noului Leon Cupra R, insa a precizat ca pana la finele anului se vor deschide comenzile.

Share