smart a fost masina oficiala la Electric Castle 2017

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 17-07-2017

Intre 12 si 16 iulie 2017, smart a fost Official Ride a Electric Castle, continuând astfel parteneriatul debutat in editia din 2016 a festivalului. Gama de modele smart electric drive se vor distra alaturi de cele circa 130.000 persoane asteptate sa participe la editia din acest an a Electric Castle.

“Pentru al doilea an consecutiv, smart se alatura aventurii Electric Castle si devine Official Ride a unuia dintre cele mai asteptate festivaluri din România. Spiritul original si unic al brandului, prezent prin gama smart electric drive, face o pereche perfecta cu atmosfera universului Electric Castle si, impreuna, vor contribui semnificativ la experienta artistilor si participantilor la editia din acest an a festivalului – una care se anunta cu adevarat electrica,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz România.

Electric Castle este singurul eveniment din România care ofera o experienta completa de festival, prin imbinarea muzicii, tehnologiei, patrimoniului si culturii alternative. Ajuns la cea de-a cincea editie, festivalul se desfasoara in acest an intre 12-16 iulie 2017 la Castelul Bánffy din Bontida, judetul Cluj.

#getsmarted la Electric Castle 2017

Sute de artisti vor fi condusi catre spectaculoasa locatie a festivalului – domeniul Bánffy din Bontida – de suita de limuzine Mercedes-Benz. In cadrul festivalului, cele circa 130.000 oameni asteptate de organizatori sa ia parte la editia din acest an a Electric Castle vor putea face cunostinta cu modelele smart fortwo coupé electric drive si smart forfour electric drive, lansate recent in România.

Comunicarea brandului smart electric drive pe parcursul editiei din acest an a festivalului va fi reunita sub conceptul #getsmarted, fiind declinata atât in offline, in cadrul festivalului, cât si in online si pe canale social media. Adresata publicului-tinta al brandului auto, #getsmarted reprezinta noua gama electric drive (smart ed) si are scopul de a-i incuraja pe participantii la festival sa interactioneze cu cele mai cool modele de autoturisme urbane, cât si sa adere ca membri la comunitatea smart, formata din tineri vizionari, fun-loving si in pas cu trendurile.

Pe durata celor 5 zile ale editiei din acest an a Electric Castle, participantii vor putea beneficia de o serie de surprize si experiente inedite pregatite de smart, cât si de concursuri cu premii in zona de activare #getsmarted, de la cortul smart. De asemenea, cei prezenti vor putea vedea, in premiera, noul smart fortwo electric drive, acesta fiind prezent in locatia smart din cadrul Electric Castle.

In cadrul editiei din acest an, smart ii incurajeaza pe festivalieri sa se distreze in cea mai mica discoteca din lume – Teledisko, powered by smart – sau sa se “electrizeze” alaturi de prieteni in zona de jocuri a cortului smart, optiunile de distractie furnizate de smart electric drive fiind dublate de cele de relaxare si reincarcare a bateriilor, in zona lounge-ului smart recharge.

In plus, festivalierii vor putea câstiga numeroase premii prin simpla utilizare a hashtag-ului #getsmarted pe profilele lor personale in social media. Din crew-ul smart@electriccastle5 vor face parte Noaptea Târziu, Tequila, Oana Tache, precum si multi alti invitati speciali.

Ca si anul trecut, Pony Car Sharing se va alatura smart in calitate de Parteneri, acestia punând la dispozitie o flota de 20 de modele smart pentru transportul persoanelor catre si dinspre Bontida. Mai mult, persoanele care comanda un smart Pony vor putea gasi in torpedourile masinilor comandate diverse accesorii si surprize pregatite de smart, menite sa le asigure participantilor la festival o experienta completa pe durata editiei din acest an a Electric Castle.

smart este singurul producator auto la nivel global care ofera atât optiunea de motorizari electrice, cât si pe combustie, pe intreaga gama de modele.

Lansat in vara acestui an si in România, noul smart electric drive face ca alegerea mobilitatii electrice sa fie mai atractiva ca oricând. Combinând agilitatea binecunoscuta a smart cu avantajele condusului cu emisii zero – suita de modele smart electric drive reprezinta solutia ideala pentru mobilitate urbana.

Propulsia modelelor smart electric drive provine de la motorul electric de 60 kW (81 CP), iar cuplul maxim, de 160 Nm, este atins aproape instant de la pornire. Solutiile de incarcare ale smart electric drive permit incarcarea completa a bateriilor de doua ori mai rapid decât in cazul modelului anterior – in doar 3 ore si jumatate.

Share