Suzuki a prezentat noul mini crossover Ignis in Japonia

Share
| Scris de: Robert Gherghe | 28-01-2016

HYBRID MZ_Neon Blue Metallic

Suzuki a prezentat primele fotografii oficiale cu noul model Ignis, un nou tip de mini crossover, ce combina atributele unui model compact cu cele ale unui SUV, si care va fi lansat in Japonia pe 18 februarie.

Modelul Ignis se bazeaza pe conceptul de “mini crossover functional si stilat”, care raspunde atat provocarilor cotidiene, dar se adapteaza excelent si iesirilor de weekend sau activitatilor in aer liber.

Noul model ofera performante excelente, precum si siguranta la volan chiar si in conditii de carosabil inzapezit sau drum accidentat, datorita caroseriei sale compacte, vizibilitatii exceptionale si pozitiei inalte de condus, dar si a garzii la sol inaltate.

Noul Ignis beneficiaza de un design sofisticat, lasand o impresie puternica prin liniile si suprafetele sale simple ce se imbina armonios, interiorul sau oferind o senzatie puternica de modernitate si calitate superioara.

Black Interior_HYBRID MG

Toate versiunile modelului sunt echipate cu sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki – Vehicul Hibrid Inteligent Suzuki) si un motor cu capacitatea de 1,2 litri DUALJET (K12C), care ofera un consum excelent de 3,5 litri/100 km (pentru versiunea HYBRID MG 2WD). Versiunea 4WD beneficiaza de asemenea de numeroase functii de asistenta la condus, inclusiv pentru o tractiune excelenta in conditii de iarna.

Modelul este caracterizat de o functionalitate deosebita, datorita banchetei spate culisante, ce permite reconfigurarea spatiului disponibil pentru bagaje, pentru a se adapta necesitatilor de moment.

In plus, acesta beneficiaza de cele mai recente tehnologii, precum sistemul de navigatie cu memorie incorporata, compatibil cu Apple CarPlay, dar si dotari de siguranta, printre care se numara sistemul DCBS (Dual Camera Brake Support), aibag-uri frontale, laterale si tip cortina.

Ignis, noul tip de mini crossover creat in Japonia, va fi de asemenea comercializat in Europa si pe celelalte piete internationale.

Luggage Compartment_Rear Seat Folded_Fore-Most

Share