Teaser Mercedes S-Class Facelift

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 12-04-2017

Mercedes a pregatit o versiune restilizata a varfului de gama, S Class, insa nu l-a prezentat la Salonul Auto de la New York, ce se desfasoara chiar acum, preferand sa astepte pana pe 19 aprilie, cand isi va deschide portile Salonul de la Shanghai.

Imaginile prezentate acum ne dezvaluie modificarile aduse luminilor de zi LED, ce au o forma noua si sunt formate din trei linii fiecare, insa alte detalii despre exterior nu avem.

In schimb, Mercedes este mult mai interesant, se pare, sa ne prezinte noul interior, care este elementul principal al unui S-Class, desi modificarile sunt destul de subtile. In primul rand, observam ca cele doua ecrane de 12,3 inci din bord sunt unite pentru a da senzatia de continuitate, iar contructorul ne spune ca touchpad-ul de pe consola centrala a fost imbunatatit. Deasemenea, extinderea ofertei de tapiterii si insertii va duce la rearanjarea echiparilor disponibile.

Evident, nu exista o versiune noua a varfului de gama Mercedes care sa nu aduca o noutate tehnica, de acesta data fiind randul echipamentelor proiectate sa inlocuiasca soferul in anumite situatii, noul S-Class fiind capabil sa se conduca „aproape” singur.

Motorizarea de baza este reprezentata de propuloare cu sase cilindri, diesel si pe benzina, urmate de binecuniscutul V8 bi-turbo de patru litri. Pentru versiunea hibrid, Merdcedes si-a propus extinderea autonomiei in moldul electric pana la 50 km.

Lansarea oficiala a noului S-Class va avea loc pe data de 19 aprlie la Salonul Auto de la Shanghai, dar este posibil ca toate informatiile sa fie publicate ceva mai devreme, intr-o lansare „on-line”.

Share