Tesla cauta parteneri pentru statiile de incarcare „Supercharger”

Share
| Scris de: Bogdan Pispiris | 29-09-2015

tesla-supercharger_653

Anul trecut, boss-ul Tesla, Elon Musk, ne promitea ca va permite si altor modele sa foloseasca statiile de incarcare Supercharger, cu conditia ca producatorii respectivi sa fie de acord cu anumit termeni. printre care si suportarea unei parti din costul de intretinere. Discutiile cu posibili parteneri se apropie de final, insa momentul in care si alte marci vor puutea folosi acesta infrastructura este inca departe.

„Suntem in discutii cu cativa constructori si abia astept sa demaram oficial acest proiect” a declarat Musk, marcile ce vor urma sa intre in partenberiat urmand sa-si adapteze modelele la sistemul de incarcare folosit de Tesla.

In acest momet statiile de incarcare Supercharger pot fi folosite gratis de catre clientii Tesla, de acelasi tratament urand a se bucura si clientii celorlalti constructori.

Probabil Tesla se pregateste s-si extinda reteaua de statii de incarcare, deoarece nu cu mult timp in urma isi „sfatuia” clientii sa nu mai abuzeze de aceste statii ce sunt construite mai8 mult pentru cei aflati in tranzit.

Share