SpecialStiri

10-12 septembrie: expozitie Tiriac Collection, in aer liber, cu acces gratuit

De 1 septembrie 2021No Comments

Weekend-ul 10-12 septembrie trebuie bifat in calendar pentru ca Tiriac Collection va expune o selectie de modele reprezentative pentru marcile Bentley, Chevrolet, Chrysler, Dodge, Jaguar, Lincoln, Mercedes-Benz si Rolls-Royce, produse pe parcursul ultimului secol si inca neafisate in cadrul galeriei Tiriac Collection, detinuta de Ion Tiriac. Totodata, expozitia va integra doua unitati auto complet restaurate local si va prezenta informatii din procesul de restaurare derulat de echipa Tiriac Collection.

Expozitia exterioara, deschisa publicului in mod gratuit, va putea fi admirata de vineri 10 septembrie, pana duminica 12 septmbrie, in intervalul orar 10:00-19:00, in curtea galeriei Tiriac Collection, localizata in Otopeni, pe Calea Bucurestilor, nr. 289. 

Galeria isi va derula in paralel programul uzual de functionare, fiind deschisa publicului de vineri pana duminica, in intervalul orar 10.00-19.00. Astfel pe parcursul celor doua zile de weekend publicul interesat sa continue intruziunea in lumea si istoria auto, va avea posibilitatea de a vizita galeria interioara in baza de bilet de acces, vizionand alte peste 150 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente si pana in prezent, inclusiv unitati care au apartinut unor mari personalitati, editii din serii limitate, masini super-performante evidentiind cele mai recente tendinte in materie de tehnologie auto.

Share