Stiri

14 aprobari pentru gama de uleiuri de motor CV Transflow de la Comma

De 3 februarie 2014No Comments

Comma Oil, liderul britanic-brazilian in uleiuri de masina si substante chimice pentru intretinerea autovehiculelor si a vehiculelor comerciale, anunta ca gama de uleiuri de motor pentru vehicule comerciale TransFlow a primit 14 aprobari de producator de echipamente originale (OEM). 

Aprobarile OEM sunt oferite de sase producatori de vehicule comerciale de vârf, inclusiv Mercedes, MAN, Renault si Volvo, si impulsioneaza pozitia Comma ca autoritate de prim rang in productia de lubrifianti, aceasta fiind inregistrata la Asociatia Tehnica Europeana a Producatorilor de Uleiuri (ATIEL) inca din 1997. 

Avantajele vaste oferite de TransFlow, recunoscute acum prin 14 aprobari de la producator, includ:

–               Respectarea normelor Euro 6 privind emisiile

–               Protectia componentelor de posttratare a gazelor de esapament

–               Cresterea economiei de combustibil

–               Cresterea intervalelor de drenare a uleiului 

Gama TransFlow este disponibila in variante cu ulei de tip complet sintetic, semisintetic si mineral avansat, având continut scazut de SAPS in diverse marimi de la 5 l la 205 l. Gama include 11 uleiuri de motor si este completata de uleiuri pentru cutia de viteze si transmisie, lichide de racire, uleiuri hidraulice si unsori. 

 

Mike Bewsey, Sales & Marketing Director la Comma, afirma ca: „Piata vehiculelor comerciale se schimba – de la reglementari mai stricte privind emisiile, pâna la dorinta de a obtine o economie de combustibil imbunatatita. Odata cu aceste schimbari vine si o orientare catre uleiuri de motor cu viscozitate scazuta, de performanta mai inalta, semisintetice si complet sintetice, si suntem incântati ca gama noastra satisface cerintele variate ale pietei. 

Share

Leave a Reply

1 × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373