Stiri

17 masini Ferrari contrafacute, confiscate de politie

De 6 august 2013No Comments

Politia din Valencia, Spania, a arestat 8 indivizi care lucrau intr-un atelier de unde ieseau replici ale supercarurilor Ferrari. Autoritatile spaniole au gasit 19 masini nelicentiate, dintre care 17 erau modele Ferrari F430 si 458 Italia.

Celelalte 2 masini sunt replici ale modelelor Aston Martin.  Imitatiile supercarurilor copiau caroseria modelelor originale si foloseau ca piese originale doar blocurile optice sau siglele. Fiecare masina ajungea pe piata neagra la 40-45 de mii de euro. Reteaua care construia supercaruri false a fost inchisa de politia din Comunidad Valenciana.

Imaginile redate presei de autoritati arata ca supercarurile imitau destul de bine, chiar si in habitaclu, originalul, insa se putea vedea diferenta de calitate intre un Ferrari adevarat si unul contrafacut. In plus, dinamica masinilor false nu avea nimic in comun cu ceea ce ofera un Calut Cabrat. Ferrari a luat pozitie vizavi de situatie si a remis un comunicat de presa in care explica ca automobilele nu erau copii, ci mai degraba replici, dupa modelul posetelor contrafacute Hermes vandute la tarabe.

Daca doriti cu adevarat un Ferrari, bateti la usa dealerilor care se aprovizioneaza de la Maranello, pot fi gasiti in 62 de tari la peste 200 de locatii. Si atunci veti gasi masina visurilor voastre”, se mentioneaza in comunicatul de presa al producatorului italian.

 

http://www.youtube.com/watch?v=IA5Hb9fpegA

Share

Leave a Reply

three − 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373