Stiri

180 de masini si 23 400 cai putere pe rooftop-ul Veranda Mall

Cele mai cool 180 de autoturisme tunate din toata tara isi dau intalnire in weekendul 19-20 mai, in parcarea de la ultimul etaj al Veranda Mall. Va avea loc o noua editie EuroCar Meeting, organizata de Streetmaniacs – cea mai mare comunitate de pasionati cu autoturisme tunate.

Vizitatorii vor avea ocazia sa interactioneze cu proprietarii masinilor in intervalul orar 12:00-18:00, de sambata pana duminica, in cea de-a doua zi a evenimentului avand loc si premierea celor mai interesante tuninguri. Pasiunea, creativitatea si fairplay-ul sunt cuvintele-cheie ale acestui eveniment.

EuroCar Meeting a aparut in anul 2012, din dorinta de a le oferi celor pasionati de tuning si autoturisme  un eveniment organizat in detaliu, la care sa poata participa numai masinile acceptate in prealabil. Mai mult decat un eveniment, EuroCar este o intalnire, pentru ca noi punem pe primul loc buna dispozitie si distractia participantilor. In acest sens, am fost primii care au adus in Romania concursuri tematice precum limbo, loudest pipes, enginebay porn, airride battle si multe altele. EuroCar are loc de 3 ori pe an – primavara in Bucuresti, vara la munte si toamna la mare. Locatia aleasa anul acesta pentru intalnirea din Bucuresti este una speciala – pe rooftop-ul Veranda Mall, avem parte de un view urban care incadreaza perfect farmecul autoturismelor prezente si, in plus, este suficient de spatios pentru a gazdui cei peste 23 000 CP”, Daniel Tomescu, organizator EuroCar Meeting.

Suntem bucurosi sa gazduim evenimentul EuroCar Meeting! Tot timpul ne straduim sa venim in intampinarea vizitatorilor nostri, oferindu-le activitati speciale si diverse. Comunitatea Veranda este foarte importanta pentru noi si suntem preocupati sa-i oferim acesteia evenimente cat mai atractive. Ii asteptam asadar cu drag pe toti pasionatii de masini tunate, dar si pe cei curiosi sa vada un spectacol al cailor putere”, a declarat Valentin Dobrescu, Director Veranda Mall.

Share

Leave a Reply

four × one =