Special

26.000 km parcursi de flota CABY in opt luni de la lansare

De 14 iunie 2018No Comments

Flota CABY, primul serviciu de car sharing din Romania care utilizeaza exclusiv vehicule electrice, s-a extins anul acesta cu doua autoturisme Renault Zoe, ceea ce reconfirma potentialul proiectului si popularitatea acestuia. Mai mult, modelele CABY au fost implicate in numeroase activitati de renume atat local, in Iasi, cat si la nivel national.

Car Sharing Award

CABY a fost recompensat cu distinctia Car Sharing Award in cadrul Galei Premiilor AutoPRO, un eveniment anual aflat la cea de-a treia editie, ce premiaza cele mai performante modele auto, tehnologii, personalitati si evenimente ale industriei de profil.

Premiul a fost oferit pentru conceptul inovator de a fi primul serviciu de car sharing cu masini electrice din Romania. Lansat de Tester Grup in luna septembrie a anului trecut, in flota de masini CABY exista momentan doua tipuri de modele electrice: Mitsubishi iMiev si Renault ZOE.

CABY@ Codecamp Iasi si DEV Experience

Industria IT saluta initiativa CASA AUTO prin CABY si pune bazele unui parteneriat strategic. Serviciul de car sharing cu masini electrice a fost prezent in cadrul Codecamp Iasi, un eveniment dedicat studentilor si angajatilor din companiile IT din Iasi. CABY a acordat in cadrul conferintei 14 premii, ce au constat in vouchere de o zi, atat pentru castigatori, cat si pentru companiile angajatoare.

La final, peste 200 de participanti, studenti si tineri manageri, au urmarit prezentarea conceptului primului serviciu de car sharing electric din Romania. De asemenea, CABY si CASA AUTO au fost, timp de o saptamana, parteneri de mobilitate ai DEV Experience, unul dintre cele mai mari evenimente de IT din Iasi.

Share

Leave a Reply

1 × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373